Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mundial 2026
Miszon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 16 052
RE: Mundial 2026
Tak, bo nie było jeszcze MŚ i rzeczywiście IO wtedy były uznawane wtedy za mistrzostwo świata (owszem amatorskie, ale jednak).

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&num...gewidget=1]
Wczoraj 02:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
barb42 Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 984
Przeczytałam komentarz, że dziś derby Falklandów. Icon_lol
Nie mogę się doczekać, jestem dziś spokojna, oczekuję dobrego spotkania i trochę będę za Argentyną, żeby Yacy miał swój wymarzony finał, a trochę Anglii dla Ku3y.
Wczoraj 07:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Yacy Offline
Super Moderator

Liczba postów: 19 655
Facebook Last.fm
Gdzie można zobaczyć mecz? U mnie na TVP Sport jakieś rugby pokazują...

.
KN:"Nic nie jest wieczne... może ta sytuacja też nie.
<OBY>"

cytat nieaktualny - szukam lepszego Icon_razz
Wczoraj 09:14 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
barb42 Offline
Stały bywalec

Rugby to Ty szanuj. Icon_smile2
U mnie na TVP sport i na TVP 1 jest mecz półfinałowy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj 09:21 PM przez barb42.)
Wczoraj 09:20 PM
neo01 Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 14 712
barb42 napisał(a):trochę Anglii dla Ku3y
Przecież Kuba nie znosi Anglii.
Noo, dzieje się, ale chyba nie tak, jakbyśmy sobie życzyli. Żeby sobie tylko nóg (czy czegoś innego) nie połamali.
Wczoraj 09:55 PM
bear Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 4 350
Dla mnie raczej zgodnie z przewidywaniami, dokładnie takiego meczu się spodziewałem.
A z młodego Simeone jest kawał ojca.
Wczoraj 10:00 PM
barb42 Offline
Stały bywalec

(Wczoraj 09:55 PM)neo01 napisał(a):  
barb42 napisał(a):trochę Anglii dla Ku3y
Przecież Kuba nie znosi Anglii.
Oczekiwałam ciętej riposty na mój sarkastyczny wpis samego zainteresowanego.

Zamiast korków powinni mieć bambosze, pierwsza połowa ziew z koszmarem.
Wczoraj 10:09 PM
Gary Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 3 965
Sceny w Atlancie Icon_cool
Wczoraj 10:53 PM
bear Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 4 350
Argentyno co ty robisz...
Wczoraj 10:53 PM
Gary Offline
Stały bywalec

Fergie Time, czy jakoś tak to było Icon_smile2
Wczoraj 10:54 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

Nie nieee noo... Co ta Anglia nic nie gra, wiadomo było, że się tak to skończy...

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&amp;num...gewidget=1]
Wczoraj 10:54 PM
Gary Offline
Stały bywalec

a pomyśleć, że jak Scaloni robił tę potrójną zmianę - to pomyślałem, że oszalał i już po meczu.....

Zatem finał marzeń stał się faktem - pierwszy raz w życiu zasiądę do finału jak panisko...ktokolwiek wygra będę zadowolony
Wczoraj 11:04 PM
Yacy Offline
Super Moderator

Liczba postów: 19 655
Facebook Last.fm
Prawie najlepszy finał jaki mógł być.
Tylko gdyby zamiast Hiszpanii było WKS to byłoby jeszcze lepiej Icon_razz

.
KN:"Nic nie jest wieczne... może ta sytuacja też nie.
<OBY>"

cytat nieaktualny - szukam lepszego Icon_razz
Wczoraj 11:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
neo01 Offline
Stały bywalec

(Wczoraj 10:54 PM)Miszon napisał(a):  Nie nieee noo... Co ta Anglia nic nie gra, wiadomo było, że się tak to skończy...
A czego się spodziewałeś po takich przegrywach? Jeden strzał - gol i myśleli że to wystarczy? Icon_lol

To będzie piękny finał Icon_biggrin
Wczoraj 11:10 PM
barb42 Offline
Stały bywalec

W finale marzeń wygrywa Hiszpania.
Wczoraj 11:26 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

Trener bezsensowne zmiany, cały czas brnął w większą defensywę, a przecież widać było z poprzednich meczów, że Argentyna jak ma kilka minut, to wystarczy żeby strzelić gola - chyba w każdym meczu strzelali w końcowce, nie stresuje ich nawet to, że przegrywają, takie mają w sobie poczucie siły.

Wczoraj 11:27 PM
neo01 Offline
Stały bywalec

Tacy byli butni, pewni siebie Anglicy, co tam jakaś Argentyna, nie obawiamy się ich...
No to po raz kolejny się zaskoczyli. Niereformowalni są chyba.
Ale też to nie jest ta piłkarska jakość co Hiszpania choćby, dwóch zawodników ich ciągnęło, z których jeden dziś w ogóle nie dojechał, drugi też bardziej się frustrował.
A Argentyna, tak jak Hiszpania ma niesamowitą i zgraną pakę, gryzą trawę jeśli trzeba, oddają serducho na boisku i to procentuje. Plus oczywiście szczypta magii wiadomo kogo Icon_smile
Wczoraj 11:33 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

To co piszesz wynika zwyczajnie z charakteru narodowego Anglików, nie tyczy się samej piłki nożnej. Więc tutaj żadnego zaskoczenia - nadal w głowach są największym imperium świata, mają króla, itp. Co średnio się ma do rzeczywistości, nie tylko w piłce.

Co do Messiego - jak dla mnie odkrycie tego turnieju. W tym sensie, że myślałem że jedzie tam już bardziej jako maskotka/talizman, coś jak Ronaldo w Portugalii, może nieco lepiej, bo w tym Miami to sobie już tak dla przyjemności pogrywa.
A tu się okazało, że jest dla tej kadry nawet ważniejszy niż w 2014 i 2022. Niezwykła, kolejna młodość.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 12:04 AM przez Miszon.)
Dzisiaj 12:03 AM
ku3a Offline
Administrator

Liczba postów: 20 449
barb42 napisał(a):Oczekiwałam ciętej riposty na mój sarkastyczny wpis samego zainteresowanego.
a kogo z Anglii spodziewałaś się przeczytać ? Icon_mrgreen
ja już o tej porze nie wchodziłem na forum, zbierałem się do wyjścia na wspólne oglądanie z kumplami z liceum. dziwnym zbiegiem okoliczności nikt nie był za Anglią Icon_lol.

ciekawe czy turniej zakończy się z taką kolejnością jaka jest w pierwszej czwórce rankingu FIFA. to byłby już absolutny ewenement! jakby ten skład półfinalistów to było mało!
Dzisiaj 12:18 AM
Odpowiedz