Hedge
Początkujący
Liczba postów: 6
|
RE: Playlista Radia ESKA (Polska)
(03.09.2021 10:00 PM)EVENo napisał(a): Wiesz, zdaje się, że jesteś tą jedną jedyną osobą, której całe forum szukało gdzieś w okolicach 8 sierpnia. Trochę za późno się odezwałeś
Czym sobie zasłużyłem na takie zainteresowanie?
Ach, chyba domyślam się o co chodzi. Czy ja dobrze rozumiem, że pewna część osób uważa tutaj moje konto jako jedne z multikont prowadzonych przez osobę, która wcześniej funkcjonowała tutaj jako kacper13700cośtam? Czytałem coś tam wczoraj na ten temat i jestem trochę w szoku. Nie żeby mi jakoś specjalnie zależało na uznaniu i szacunku forumowiczów, bo jestem tutaj tylko i wyłącznie aby poczytać o nowinkach muzycznych czy playlistowych - ale wiecie - przykro być błędnie uważanym za kogoś, kto raczej ma tutaj słabą reputację (Kacper). Ja poręczam za własną autentyczność (cóż innego mogę napisać) i miło, że ktoś kojarzy mnie jeszcze z MG i może poręczyć tak samo. Proponuję odezwać sie do użytkownika - Mayberryna - on także poręczy, że jestem Mateuszem, a nie broń Boże Kacprem Prywatnie nawet raz się spotkaliśmy na żywo. Zresztą słuchajcie - gdybym był Kacprem - nie uważacie, że aktualizacja tego, co dzieje się w playlistach, nadal by odbywała się w tematach? To raczej żaden problem. Ale mam w życiu lepsze rzeczy do roboty niż analizowanie, wyłapywanie tego, co wchodzi do playlisty, bądź do niej wraca czy wypada, a następnie skrobanie tego wszystkiego przez parę godzin na forum. Zdecydowanie lepiej jak ktoś odwala całą tą robotę, a ja mogę sobie zajrzeć od czasu do czasu i po prostu dowiedzieć w jaki sposób ta rotacja kawałków się tam odbywa. Ale trudno, jak padło to padło, cóż rzec
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2021 09:45 AM przez Hedge.)
|
|
04.09.2021 09:04 AM |
|
Dobromiera
głośna mniejszość
Liczba postów: 7 134
|
RE: Playlista Radia ESKA (Polska)
Nie. Chodzi o to, że wielokrotnie padała kwestia tego, czy kogokolwiek w ogóle interesują tu te plejlisty, a nie jest to sztuka dla sztuki po złości forowiczów. I to zapytanie pozostawało bez odezwu.
Ja kilkukrotnie sugerowałem Kacprowi, żeby przeniósł się z tymi playlistami na Muzyczną Galaktykę, która od samego zarania zajmuje się właśnie spisywaniem wszelkich list, rankingów i innych, i nikomu by to nie robiło bałaganu na belce z ostatnimi postami. Ale jak widać, Kacper postąpił zgodnie z zasadą "jeśli nie możesz mnie znieść w moich najgorszych momentach, to nie zasługujesz na mnie w najlepszych momentach" i zniknął z widoku zupełnie...
Prace nad nową Muzyczną Galaktyką trwają. Żegnaj phorum.pl, witaj niezależności!
https://rateyourmusic.com/~Szysza32
|
|
04.09.2021 02:39 PM |
|
Dobromiera
głośna mniejszość
Liczba postów: 7 134
|
|
25.11.2022 03:50 PM |
|