michal91d
Unregistered
|
Coke Live Music Festival 2013 - Kraków
Impreza odbędzie się w drugi weekend sierpnia w Krakowie.
Pierwszą gwiazdą jest....
Florence and the Machine
|
|
25.02.2013 08:43 PM |
|
michal91d
Unregistered
|
RE: Coke Live Music Festival 2013 - Kraków
Jeszcze nie wiadomo. Ale 9-10 sierpnia to raczej dobra data 
Ceny:
Karnety 2-dniowe: 245 PLN
Karnety 2-dniowe z polem namiotowym: 275 PLN
Bilety jednodniowe: 155 PLN
A, i Florence ciężko było się spodziewać, bo to jej pierwszy koncert ogłoszony w 2013 roku.
Florence - 10.08
|
|
25.02.2013 09:33 PM |
|
adik 303
Unregistered
|
Jarałbym się, ale mnie nie stać na bilety  Choć zaskoczenia faktycznie brak - pogłoski o rzekomym występie były już odnośnie poprzedniej edycji 
Safer nie narzekaj, kogokolwiek by nie dali - gorzej niż na tegorocznym Impact Feście chyba nie może być
|
|
25.02.2013 10:16 PM |
|
adik 303
Unregistered
|
Kordian napisał(a):Ulubiona piosenkarka
Z tym bym się nie zgodził
Kordian napisał(a):prawie pod domem - to musi być ból
Ale z tym niestety tak ;/ No cóż, bywa, nie załamuję się i mam nadzieję, że w końcu jakiś artysta którego naprawdę cenię przyjedzie do Krakowa i cena będzie rozsądna
|
|
25.02.2013 11:15 PM |
|
michal91d
Unregistered
|
Franz Ferdinand i Biffy Clyro dołączają do składu festiwalu.
Jadę!
|
|
02.04.2013 07:37 PM |
|
michal91d
Unregistered
|
saferłel napisał(a):Którym tramwajem? 
Na wakacjach to najpierw muszę do Krakowa dojechać  A później pewnie 4
|
|
02.04.2013 08:45 PM |
|
adik 303
Unregistered
|
O, całkiem ładnie, choć Biffy'ego wciąż nie toleruję
|
|
02.04.2013 09:09 PM |
|
saferłel
Paweł

Liczba postów: 21 777
|
prz, zmień płytę, bo to wciskanie gdzie się da "obiektywizmu" i kreowanie się na najbardziej sprawiedliwego sędziego tego forum jest zarówno zbędne, jak i komiczne - a skutkiem tego będzie raczej śmiech po kątach niż odznaka "społecznika roku". Nie wiem czemu oderwany od wszelkiego kontekstu cytat "Hehe, fakt" skłonił Cię do postawienia tak dziwnego i niezwiązanego z tamtą wypowiedzią pytania, tym bardziej, że linijkę niżej pisałem już całkiem pochlebnie na temat Florence + właśnie doszedł news o świetnym Franz Ferdinandzie. W dodatku pytanie od razu sugeruje, jakbym OBIEKTYWNIE uważał, ze festiwal jest zły - no tak, bo Ty chcesz dyskutować właśnie na takim niby uniwersalnym poziomie i potem każdą subiektywną opinię zaskarżał jako krzywdzącą oraz nietolerancyjną. Napiszę tak - jeśli w line-upie zabrakłoby "moich ulubieńców" czy też kogokolwiek lubianego przeze mnie, to poinformowałbym absolutnie na poważnie, że moim zdaniem taki line-up nie podoba mi się. Coś w tym dziwnego?
Zastanów się nad tym co piszesz, bo jest coraz gorzej z Twoją interpretacją wypowiedzi innych osób oraz węszeniem "niepoprawnych politycznie" treści.
Call it performance, call it art/I call it disaster if the tapes don't start.
|
|
03.04.2013 12:48 AM |
|