Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
błędy/poprawki/ulepszenia
ku3a Offline
Administrator

Liczba postów: 19 352
RE: błędy/poprawki/ulepszenia
rozumiem, że używacie opcji dostępnej spod "telewizorka" nad potem tekstowym, gdzie wpisuje się treść posta, tak?
i wtedy w efekcie pojawia się w treści posta "[video = youtube]https://cośtamcośtam[/video]", tak? (bez spacji w "video = youtube")

a spróbujcie na razie na potrzeby testu skorzystać z drugiej możliwości wrzucania znacznika Youtube'a - [youtube]IDfilmu[/ youtube] (bez spacji w [/ youtube]).
gdzie "IDfilmu" to to, co jest w adresie filmiku youtube'a po "watch?v=". np. 731BBTZzZbs. czyli całościowo [youtube]731BBTZzZbs[/ youtube] (tylko trzeba spację usunąć). u mnie da się kilka linków wrzucić i wszystkie się pokazują.
jak potwierdzicie, to będę myślał co dalej z tym zrobić.
04.03.2024 12:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
barb42 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 522
Zauważyłam wcześniej, nie mogę edytować postów u kajmana w temacie szaleństw filmowych. Sądzę, że to on ustawił brak możliwości edycji/usuwania postów dla zwykłych użytkowników. To ten temat: https://www.mycharts.pl/showthread.php?t...99&page=55
09.09.2024 08:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
kajman Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 43 611
Ja nic nie ustawiałem. Nie wiedziałbym nawet jak to zrobić. Byłbym za tym, żeby istniała taka możliwość, jeżeli to możliwe.
09.09.2024 08:25 PM
ku3a Offline
Administrator

barb42 napisał(a):Zauważyłam wcześniej, nie mogę edytować postów u kajmana w temacie szaleństw filmowych
sprawdziłabyś teraz?
09.09.2024 11:23 PM
barb42 Offline
Dużo pisze

Liczba postów: 522
Teraz wszystko działa prawidłowo, dziękuję ku3o!
10.09.2024 07:14 AM
ku3a Offline
Administrator

wspaniale, cieszę się Icon_smile2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024 10:14 AM przez ku3a.)
10.09.2024 10:14 AM
bear Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 3 079
Filmy ogarnęliśmy, a ktoś już wie jak dodawać shortsy?
Bo chciałbym dodać ten Icon_razz

https://youtube.com/shorts/YVHuEysvRH0?s...lSRWbS-Plc
16.09.2024 05:56 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

Liczba postów: 12 979
Haha, dobre Icon_biggrin3 .

[Obrazek: jswidget.php?username=Miszon&num...gewidget=1]
16.09.2024 06:10 PM
ku3a Offline
Administrator

bear napisał(a):Filmy ogarnęliśmy, a ktoś już wie jak dodawać shortsy?
tak samo Icon_wink2

po prostu w zawartości znacznika "youtube" wrzucasz identyfikator shorta, w tym przypadku YVHuEysvRH0, czyli (po usunięciu spacji) byłoby to w tym przypadku
[ youtube ]YVHuEysvRH0[/ youtube ]

(czyli tak: )
16.09.2024 11:12 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

Filmy z youtube zaczęły działać "same z siebie" (przynajmniej te wrzucane z kompa, nie pamiętam jak przez komórkę), ale jak się chce wrzucić 2 "grające okienka" do jednego posta, tak jak tutaj:
https://www.mycharts.pl/showthread.php?t...#pid504563
To jeśli drugi z nich wrzucę w znacznik youtube, cały post znika, pojawia się tylko puste białe okno bez zawartości, konkretniej od momentu, kiedy jest pierwszy znacznik youtube, dalej nic nie widać. Przekopiuję teraz tamten post, aby pokazać jak to wygląda jak się wrzuci dwa razy [video=youtube][/video]

Jak usunę jeden ze znaczników, tak żeby został jeden w ramach jednego posta, wtedy wszystko wraca do normy.

15.10.2024 11:40 AM
AKT! Offline
jegomość

Liczba postów: 25 048
tak, też się z tym spotkałem i przestałem wrzucać wielu wideł w ramach jednego posta; gorzej, że jest wiele starszych postów, które teraz nie wyświetlają się w części, bo kiedyś działały, a teraz kod youtube'a zjada ich część

— ——————
—— ——— ——————
————— ———————
————
— ————— — ——
———
15.10.2024 12:40 PM
ku3a Offline
Administrator

już kiedyś na to patrzyłem i bez efektu, ale jeszcze raz popatrzę czy coś da się zrobić.
15.10.2024 08:39 PM
Miszon Offline
Stały bywalec

(15.10.2024 12:40 PM)AKT! napisał(a):  gorzej, że jest wiele starszych postów, które teraz nie wyświetlają się w części, bo kiedyś działały, a teraz kod youtube'a zjada ich część
no tak, to jest najgorsze, bo żeby zobaczyć ich treść, trzeba wejść w cytat posta

15.10.2024 08:51 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości