![]() |
Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Off-topic (/forumdisplay.php?fid=119) +--- Wątek: Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze (/showthread.php?tid=65988) |
Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - prz_rulez - 10.05.2023 02:02 PM https://www.donald.pl/artykuly/65FFuTAV/opener-szuka-wolontariuszy-ktorzy-beda-pracowac-za-darmo-i-jeszcze-wplaca-za-to-kaucje-950-zl Czy ktoś jest w stanie skomentować tę kwestię, będąc bliżej tematu? RE: Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - gioconda2 - 10.05.2023 04:47 PM " pod warunkiem prawidłowego wykonania zadań..." no to zawsze można wykazać, że zadania zostały nieprawidlowo wykonane ... Chamstwo organizatorów festiwali przekracza kolejne granice ![]() ![]() RE: Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - AKT! - 10.05.2023 08:04 PM ponoć to nie jest nowa praktyka, słyszałem, że oddają tę kaucję bez problemu, jeśli ktoś ogarniał swoje obowiązki wolontariackie, burza w szklance wody; pewnie mieli sporo przypadków, że ludzie dostawali wstęp na festiwal i znikali bez wieści RE: Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - neo01 - 10.05.2023 08:28 PM Jasna sprawa, że to musi być zastrzeżone. Inaczej ludzie mogliby się op...... Nie widzę w tym nic niestosownego. RE: Sprawa wolontariatów z kaucją na Openerze - Miszon - 17.02.2024 10:32 AM Też nie widzę w tym nic dziwnego/niestosownego. Żeby nie było tak, jak ja poszedł na OWF, niby Klientów zapoznawać z ofertą Orange Finanse - łaziłem przez te kilka godzin bez celu (porozmawiałem o ile kojarzę dosłownie z 2 czy trzema osobami) i zaznajamiałem się z terenem festiwalu, potem oddałem to, co tam miałem oddać (torbę z materiałami marketingowymi), a potem gratis siedziałem na festiwalu dopóki mogłem, czyli jakoś po północy (bo następnego dnia do pracy miałem) - pamiętam że jak wychodziłem to Muse grało drugi czy trzeci kawałek. ![]() |