(03.03.2019 09:53 PM)Artur.O napisał(a): Hurra <3 
Ciekawe, czy będzie hat-trick i w 2019
(03.03.2019 10:52 PM)Gaspard napisał(a): Trochę szkoda, że tak szybko spadli. No ale i tak mieli więcej szczęścia niż u mnie 
Moja lista ma to do siebie, że jest bardzo chaotyczna. Jeśli piosenka opuści szczyt, to zawsze jest szansa, że wróci, nawet po kilku notowaniach. "Raj" właśnie tak miał - po trzech tygodniach od spadku z miejsca pierwszego wrócił na nie, na kolejne dwa notowania. Niewykluczone, że znów się na nim pojawi, to wciąż mocny zawodnik
(03.03.2019 10:52 PM)Gaspard napisał(a): O, super ją widzieć tak wysoko. Świetny numer, trochę teraz żałuję, że tak nie doceniłem
Była wyżej, również zaszła na sam szczyt

Olga to moje odkrycie ubiegłego roku, bardzo podobały mi się dwa jej ubiegłoroczne single. Ten z tego roku wypada bardzo blado, ale może jeszcze się osłucham

i podobnie jak Pierogi, Olga to wciąż mocna zawodniczka
(03.03.2019 10:52 PM)Gaspard napisał(a): O, kolejna niespodzianka. Drugi singiel podoba mi się dużo bardziej, ale ten też jest niezły
A jaki tytuł ma drugi? Do mnie jeszcze nie dotarł, ale "Love Her Too" szanuję, mimo iż spodziewałem się, że zrobi większe zamieszanie na liście. Zdecydowanie najlepszy Timberlake w 2018
(03.03.2019 10:52 PM)Gaspard napisał(a): Po cichu liczę, że to będzie kolejny singiel. A nawet jeśli nie będzie to u mnie pewnie i tak się pojawi
Ja też mam taką nadzieję. Postanowiłem jednak nie czekać i dać tej kompozycji szansę, skoro tak mnie chwyciła. Tekstowo to absolutna czołówka 2018 roku.
(03.03.2019 10:52 PM)Gaspard napisał(a): Żałuję, że nie odkryłem tego remiksu wcześniej. Dużo lepszy od miałkiego oryginału
Nic straconego, zawsze można wrzucić do swojego osobistego airplayu i potem na listę

Ja również uważam, że remiks jest o wiele lepszy, brzmi bardzo w stylu dobrego, tanecznego grania okolic 2005-2006 roku.