Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
logowanie
kajman Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 14,564
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 11
Post: #1
logowanie
Przez kilka lat ładowałem się na forum automatycznie. Teraz muszę to czynić ręcznie za każdym razem. Dlaczego?
28.11.2012 09:57 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
ku3a Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 15,185
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 5
Post: #2
RE: logowanie
A jakieś szczegóły?
Czy zmieniałeś coś ostatnio na kompie? Instalowałeś jakieś nowe aplikacje? Aktualizowałeś przeglądarkę? Jakiej przeglądarki używasz i na jakim systemie? Czy na innych forach jest tak samo?

Ktoś inny też tak ma?
28.11.2012 11:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
michal91d Niedostępny
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 7,604
Dołączył: Nov 2013
Reputacja: 2
Facebook
Post: #3
RE: logowanie
U mnie w porządku.
Banalne pytanie, kajman, sprawdziłeś czy masz zaznaczone "Zapamiętaj mnie"?

In the end we're not alone
28.11.2012 11:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
saferłel Offline
Paweł
*****

Liczba postów: 21,786
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 8
Post: #4
RE: logowanie
U mnie też ok.

Call it performance, call it art/I call it disaster if the tapes don't start.
28.11.2012 02:40 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
kajman Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 14,564
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 11
Post: #5
RE: logowanie
(28.11.2012 11:27 AM)ku3a napisał(a):  1. Czy zmieniałeś coś ostatnio na kompie? Instalowałeś jakieś nowe aplikacje? Aktualizowałeś przeglądarkę?
2. Jakiej przeglądarki używasz
3. i na jakim systemie?
4. Czy na innych forach jest tak samo?
1. Nie.
2. Firefox.
3. A gdzie można tą informację znaleźć, bo zapomniałem. Młody mi powiedział, że chyba XP i chyba faktycznie.
4. Na Sebastosie normalnie, a na forumlp3 to nigdy mi automatycznie nie loguje.
(28.11.2012 11:31 AM)michal91d napisał(a):  Banalne pytanie, kajman, sprawdziłeś czy masz zaznaczone "Zapamiętaj mnie"?
Tak, sprawdziłem i tak jak zawsze mam zaznaczone.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2012 04:42 PM przez kajman.)
28.11.2012 06:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Rincewind Niedostępny
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 1,600
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 3
Post: #6
RE: logowanie
Ja też korzystam z Firefoxa. Gdy zrobię wyloguj, to przy następnym wejściu na mycharts muszę się logować na nowo. Gdy opuszczam forum przez zamknięcie okna przeglądarki, to przy następnym wejściu na forum loguję się automatycznie. Podobnie dzieje się w Chromie. Podejrzewam więc, że forumowe "wyloguj" czyści zapamiętane hasło.
29.11.2012 11:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Paweł Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 3,433
Dołączył: Jul 2007
Reputacja: 0
Post: #7
RE: logowanie
U mnie jest ok. Icon_wink
30.11.2012 11:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
kajman Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 14,564
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 11
Post: #8
RE: logowanie
(29.11.2012 11:13 AM)Rincewind napisał(a):  Gdy zrobię wyloguj, to przy następnym wejściu na mycharts muszę się logować na nowo.
Ale ja się nigdy nie wylogowuję.
Ale już jest dobrze.
02.12.2012 04:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
ku3a Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 15,185
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 5
Post: #9
RE: logowanie
uff
03.12.2012 12:23 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości