Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chomiki
Yacy Offline
Super Moderator
******

Liczba postów: 14,348
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 2
Facebook Last.fm
Post: #41
 
z kotkami problemu nie mam. A nie wiedziałem, że było wcześniej bo ja raczej wolę chomiki Icon_wink2

[Obrazek: musicbar.php?username=Yacy&color=bla...nicode=yes]
05.05.2008 02:22 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
abd3mz Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 5,405
Dołączył: Jan 2008
Reputacja: 0
Post: #42
 
Od kotów? Icon_wink2 A miałem problemy, bo zbyt dosłownie myślałem, że "letters" to litery. :roll:
05.05.2008 02:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
ku3a Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 15,939
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 5
Post: #43
 
ja tez sie mocno nameczylem zanim doszedlem o co tam chodzi... :roll:
05.05.2008 03:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Gary Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 3,393
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 0
Post: #44
 
a ja nadal nie wiem o co temu rapidowi chodzi z tymi kotkami. Icon_evil
05.05.2008 07:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
stavanger Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 4,616
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 1
Last.fm
Post: #45
 
Gary napisał(a):a ja nadal nie wiem o co temu rapidowi chodzi z tymi kotkami. Icon_evil
Jak przepisujesz kod z obrazka, to wybierasz tylko te 4 cyfry/litery w których jest kotek (nie pomylić z pieskiem Icon_wink2 )
niestety czasami nie idzie ustalić jakie zwierzątko kryje się pod danym znakiem :roll: i trzeba od nowa czekać minute lub dwie w zależności od wielkości pliku.

.
05.05.2008 09:00 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
ku3a Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 15,939
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 5
Post: #46
 
ja zanim sie skapnalem, ze to o to chodzi to sie niezle natrudzilem. hipoteze o tym, ze trzeba odrzucic cyfry tez mialem, ale najbardziej mnie zmylilo jak kiedys przypadkiem wpisalem dobre znaki, po tym jak sprobowalem interpretowac slowo "below" w ten sposob, ze trzeba spisac te, w ktorych zwierzak jest na dole znaku, a nie u gory/z boku. okazalo sie, ze co prawda trafilem, ale po prostu przypadkiem. i dopiero za ktoryms tam podejsciem mnie oswiecilo, ze nie wszystkie zwierzaki sa takie same.
Icon_mad
05.05.2008 09:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Yacy Offline
Super Moderator
******

Liczba postów: 14,348
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 2
Facebook Last.fm
Post: #47
 
stavanger napisał(a):niestety czasami nie idzie ustalić jakie zwierzątko kryje się pod danym znakiem :roll: i trzeba od nowa czekać minute lub dwie w zależności od wielkości pliku.
ja zawsze klikam wstecz i poprawiam . ZAWSZE DZIAŁA Icon_mrgreen

[Obrazek: musicbar.php?username=Yacy&color=bla...nicode=yes]
05.05.2008 09:37 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
AKT! Offline
jegomość
*****

Liczba postów: 20,102
Dołączył: May 2008
Reputacja: 8
Post: #48
 
Stwierdziłem, że zaraz po maturach też założę sobie takie zwierzątko, co by nieco zapoznać Was (oczywiście jeśli chcecie) z moimi nieco egzotycznymi jak na to forum pozycjami z listy przebojów Icon_wink

— ——————
—— ——— ——————
————— ———————
————
— ————— — ——
———
05.05.2008 09:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Yacy Offline
Super Moderator
******

Liczba postów: 14,348
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 2
Facebook Last.fm
Post: #49
 
aaktt napisał(a):Stwierdziłem, że zaraz po maturach też założę sobie takie zwierzątko, co by nieco zapoznać Was (oczywiście jeśli chcecie) z moimi nieco egzotycznymi jak na to forum pozycjami z listy przebojów Icon_wink
świetnie to czekamy na (pozytywne) zakończenie Twojej matury Icon_wink2

[Obrazek: musicbar.php?username=Yacy&color=bla...nicode=yes]
05.05.2008 09:53 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
abd3mz Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 5,405
Dołączył: Jan 2008
Reputacja: 0
Post: #50
 
Yacy napisał(a):ja zawsze klikam wstecz i poprawiam . ZAWSZE DZIAŁA Icon_mrgreen
Chyba szybko poprawiasz, bo po kilku nieudanych próbach trzeba poczekać jakiś czas...
05.05.2008 10:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Gary Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 3,393
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 0
Post: #51
 
abd3mz napisał(a):Yacy napisał/a:
ja zawsze klikam wstecz i poprawiam . ZAWSZE DZIAŁA Icon_mrgreen
Chyba szybko poprawiasz, bo po kilku nieudanych próbach trzeba poczekać jakiś czas...
Mnie właśnie potraktowali jako bota i dostałem bana na jakiś czas. Icon_razz
05.05.2008 11:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
saferłel Offline
Paweł
*****

Liczba postów: 21,786
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 8
Post: #52
 
Ale wymyślili z tymi opłatami Icon_razz2 Dobrze, że ceny są dośc przyzwoite. Wykupiłem sobie pakiet 1 GB Icon_razz2

Call it performance, call it art/I call it disaster if the tapes don't start.
06.05.2008 04:14 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
abd3mz Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 5,405
Dołączył: Jan 2008
Reputacja: 0
Post: #53
 
Jak to jest wreszcie z tym transferem? 1GB trzeba zużyć w ciągu tygodnia, a jeśli nie to przepada? Nie mam pojęcia skąd, ale mam 6108 punktów i jeśli transfer nie przepada po tygodniu to zamieniłbym je na 1GB.
10.06.2008 02:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
stavanger Offline
Stały bywalec
*****

Liczba postów: 4,616
Dołączył: Jun 2007
Reputacja: 1
Last.fm
Post: #54
 
Nie przepadają, wykupiłem pod koniec maja 3 Gb, i teraz cały czas mam (choć już trochę uszczuploną wartość Icon_wink2 ) ten transfer do wykorzystania.

.
11.06.2008 12:53 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości