(22.02.2012 02:53 PM)Tomekk napisał(a): wreszcie doczekałem się Cranberries
Do mnie trzeba mieć cierpliwość Icon_mrgreen
(22.02.2012 02:53 PM)Tomekk napisał(a): a będzie "Tomorrow"?
Jeszcze nie wiem. Jest w poczekalni, ale kilka utworów z tej płyty tam jest i nie wiem co wybiorę. Na razie mało miejsca mam w top-50, bo obecne utwory za cholewkę nie chcą mi udowodnć że czas im zrobić pa-pa.
Na razie powiem Ci na 100% że nie będzie "Tomorrow" w najbliższym notowaniu.
(22.02.2012 02:53 PM)Tomekk napisał(a): pierwsza dwójka fajna, ale już mi się znudziła:icon_razz:
We wszyskim przesada jest niewskazana a często szkodliwa

Właśnie dlatego strasznie nie lubie "zajeżdżać" muzyki, żeby mi się nie nudziło to co lubie.
Natomiast nie słucham radia, w którym grają coś na okrągło, bo jest na playliście albo, co najbardziej koszmarne, jest power-playem, bo po prostu mnie szlag trafia jak słysze coś "na okrągło". Jedną z konsekwencji takiego postępowania jest to że np. "show me..." jest dla mnie nowe.
Sam też nie puszczam sobie nic na okrągło, chyba że w krótkim okresie czasu (np tydzień czy kilkanaście dni), i konsekwencją tego z kolei są takie a nie inne staże na liście. U mnie ponad 20 tygodni na liście to już wielki hicior.
(23.02.2012 12:56 AM)piotreklp3 napisał(a): Moje typy:
Fajnie, że się przyłączyłeś. Chyba dwaj kowboje, którzy byli w terminie nie będą mieli pretensji, że dołączasz po terminie, wszak ominął Cie "pewny" numer 1 czyli Pendragon :icon_razz: .
Na marginesie dodam, że ja też się zabawiłem i zatypowałem. Ciekawe ile trafie, bo tak ok. raz na dwa miesiące mam numer jeden który mnie zaskakuje, że tam dociera Icon_mrgreen .