![]() |
|
Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Off-topic (/forumdisplay.php?fid=119) +--- Wątek: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej (/showthread.php?tid=77535) |
Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - EVENo - 28.01.2026 08:26 PM Za oknem szaruga, zimno, pada, ale w porównaniu do Kijowa i tak nie mamy źle. No ale właśnie, pogoda ducha zawsze jest potrzebna. Podobno Ukraińcy nawet w tak czarne dni organizują zabawy, tańce i śpiewy. Taką mamy naturę, że jest nam to po prostu potrzebne. A więc może i my... się pośmiejmy! Macie w zanadrzu jakieś memy związane z muzyką? Lub ogólnie popkulturą. Śmieszne obrazki, anegdotki, filmiki na jutubie. Zapraszam wszystkich ze wszystkim. Na rozgrzewkę, ja rozpocznę. Najpierw obrazek znaleziony w Internecie, a za chwilę wrzucę mema, którego sam stworzyłem Jak coś macie, podzielcie się! Najważniejsze, jeśli Was samych coś bawi, reszta jest bez znaczenia
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - EVENo - 28.01.2026 08:34 PM W 2022 roku Daria Zawiałow wydała singla "Laura", który promował którąśtam edycję któreśtam jej płyty. W utworze gościnnie wystąpił jeden z polskich raperów, który udziela się na tzw. bridge'u, czyli kompozycja była taka, że zwrotka-refren-zwrotka-refren było normalnie, a potem... ![]() Okej, przyznaję, że trzy lata później nie śmieszy tak bardzo, jak bezpośrednio po premierze RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - EVENo - 28.01.2026 10:40 PM To jeszcze jeden na rozluźnienie
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - santosz - 29.01.2026 12:53 AM
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - santosz - 29.01.2026 12:55 AM
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - santosz - 29.01.2026 12:57 AM
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - EVENo - 29.01.2026 05:39 PM
RE: Muzyczne memy / żarty o tematyce muzycznej - neo01 - 29.01.2026 08:12 PM Te santosza mnie nawet rozbawiły, szczególnie pierwszy. Trzeci jako jedyny tu już nieraz widziałem. |