![]() |
Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Nowe single (i nie tylko) (/forumdisplay.php?fid=49) +--- Wątek: Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change (/showthread.php?tid=73328) |
Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change - santosz - 19.01.2025 02:00 AM RE: Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change - kajman - 20.01.2025 09:35 AM Teoretycznie powinny być to moje klimaty, ale jego muzyka pozostawia mnie w zdecydowanej większości co najwyżej obojętnym. RE: Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change - santosz - 20.01.2025 01:48 PM mało znam, ale to co znam lubię, w końcu to ojciec chrzestny grandżu i właśnie płytę nagraną z pearl jam kojarzę najlepiej, poza tym rockowe hity Rockin, Like A hurricane, akustyczny Old Man są super, tych jego folkowych rzeczy nigdy nie słuchałem RE: Neil Young & The Chrome Hearts - Big Change - kajman - 20.01.2025 03:49 PM santosz napisał(a):w końcu to ojciec chrzestny grandżu i właśnie płytę nagraną z pearl jam kojarzę najlepiejKompletnie tego nie wiedziałem. Mi przede wszystkim kojarzy się z CSNY, których zresztą też średnio lubię. |