![]() |
Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Nowe single (i nie tylko) (/forumdisplay.php?fid=49) +--- Wątek: Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching (/showthread.php?tid=72682) |
Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching - kajman - 18.11.2024 09:42 PM Podwójny singiel Jacka White'a. Albo jestem głuchy i ślepy, ale tego drugiego utworu na płycie nie ma. RE: Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching - kajman - 18.11.2024 09:43 PM Utwór moim zdanie nie odstaje poziomem od nagrań z płyty. Brzmi świetnie. Wrzucam go na moją playlistę. Ocena dziesięć. RE: Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching - Aro - 20.11.2024 09:42 PM ten B-side brzmi mi zdecydowanie lepiej niż strona A singla THIF. ![]() RE: Jack White - That’s How I’m Feeling / You Got Me Searching - kajman - 20.11.2024 10:09 PM Jeszcze nie porównywałem. Ale faktycznie mocarny, |