Eminem feat. Skylar Grey - Temporary - Wersja do druku +- Największe forum list przebojów Mycharts.pl (https://www.mycharts.pl) +-- Dział: Muzyka (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Dział: Nowe single (i nie tylko) (/forumdisplay.php?fid=49) +--- Wątek: Eminem feat. Skylar Grey - Temporary (/showthread.php?tid=72206) |
Eminem feat. Skylar Grey - Temporary - Szymek79 - 03.10.2024 09:49 PM "Temporary" z gościnnym udziałem wokalistki Skylar Grey to czwarty singiel jakim amerykański raper Eminem promuje swój dwunasty studyjny album pt. "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", który trafił do sprzedaży 12 lipca. RE: Eminem feat. Skylar Grey - Temporary - Yacy - 03.10.2024 10:18 PM Skylar to wokalistka. I raczej nie country. RE: Eminem feat. Skylar Grey - Temporary - Szymek79 - 04.10.2024 12:25 PM Yacy napisał(a):Skylar to wokalistka. Icon_wink2 I raczej nie country.a nie wykasowało mi się RE: Eminem feat. Skylar Grey - Temporary - kajman - 06.10.2024 09:27 AM W tym utworze Eminem wkurza mnie jak chyba nigdy dotąd. Zero, bo rozwala wszystko, co można byłoby w tym utworze znaleźć pozytywnego, a bardzo mało tego jest. |